Autor: Silja Oja • 12. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundustegu 2014 finaalis: Bigbank, Elisa, City Motors, Starman, R-Kiosk, ETV ja TÜ Kliinikum

Turundustegu 2014 žürii valis täna Äripäevas toimunud koosolekul välja konkursi finalistid. Ärikategoorias on finaalis Bigbanki refinantseerimise eripakkumine Swedbanki klientidele; Elisa Raamat; Laagri City Kontserdimaja, Starman TV Everywhere ja R-Kiosk - ajalehekioskist tänavatoidukultuuri eestvedajaks. Avaliku sektori kategoorias pääsesid Passwordi lavale ETV saatejuhtide vahetus ja annetuskampaania "Unistuste puhkus" puuetega laste hoiukodu loomiseks.  Grand Prix võitja valitakse välja 25. märtsi õhtul Saku Suurhallis toimuva aasta turundussündmuse Password 2015 galal.

Aasta Turundustegu 2014 finaali pääsesid:

Ärikategoorias:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700