Autor: Silja Oja • 28. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EASi turundust juhib Paul Kristjan Lilje

Alates 2015. aasta algusest on EAS’i turundustiimi uus liige Paul Kristjan Lilje. Paul on viimased 8 aastat töötanud telekommunikatsiooni sektoris ning kuni 2013 aasta lõpuni juhtis ta Elioni sisuteenuste ja televisiooni valkonda.

“Kui peaksin oma tagasihoidlikku rolli kuidagi defineerima ja ennast sildistama, siis olen pigem strateeg ja/või moodsa nimega teenuste disaineri laadne tegelane, kui traditsioonilises mõttes turunduskommunikatsiooni inimene - ehk olen pigem mängujooniste väljatöötaja kui väravalööja. Minu fookus on varasemalt olnud peamiselt klientidel - kliendikogemusel ja rahulolul ning teenuste arendamisel - seega saab olema põnev näha kas ja kuidas see kogemus EAS’i turundusjuhtimise konteksti sobib. Minu esimese saja tööpäeva eesmärk ongi aru saada millist turundusjuhtimist EAS vajab ning kas mina olen õige inimene seda rolli täitma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700