Autor: Silja Oja • 13. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiagentuur TBWA\Guvatrak otsib copywriterit / ideemootorit!

Kandideerimise tähtaeg on 16. veebruar 2015.

Kui sa tunned, et maailmas pole midagi mõnusamat sõnade seadmisest, tekstide treimisest ja lahedast mõtete lennutamisest, siis on meil ideaalne töö just sinu jaoks. Saada hiljemalt 16. veebruariks 2015 motivatsioonikiri ja CV aadressile [email protected]

TBWA\Guvatrak on pikkade traditsioonidega reklaamifirma, mille klientideks on teiste seas Tallink Silja, Nissan, Tuborg ja Masku. TBWA\Guvatrak kuulub rahvusvahelisse reklaamiagentuuride ketti TBWA\Worldwide. TBWA\Worldwide'is on üle maailma kokku 11 100 töötajat ning 323 kontorit 97 riigis. TBWA\Worldwide’i rahvusvaheliste klientide hulka kuuluvad Accenture, Adidas, Apple, Energizer, Gatorade, GSK, Henkel, Infiniti, Kraft, McDonalds, Michelin, Nissan, Pernod Ricard, Pfizer, Standard Chartered Bank, Singapore Airlines, Sotheby ja Vichy.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700