Autor: Silja Oja • 11. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AdGorilla otsib projektijuhti

AdGorilla on kiirelt kasvav innovaatiline reklaamiettevõte. Alates sügisest oleme uudsete reklaamstendide maaletoojaks Eestis ja Soomes. Seoses töömahu suurenemisega otsime oma meeskonda uut ja tublit projektijuhti. Kandideerimise tähtaeg on 31. detsember!

AdGorilla on kiirelt kasvav innovaatiline reklaamiettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda parimaid lahendusi ja know-howd. Alates 2014. a sügisest oleme uudsete reklaamstendide maaletoojaks Eestis ja Soomes.

Seoses töömahu suurenemisega otsime oma meeskonda uut ja tublit projektijuhti, kes:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700