Autor: Silja Oja • 17. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muutused Division Interactive'i omanikeringis

Viis aastat digiagantuuri Division Interactive (DIA) juhtinud Mihkel Ambre lahkub ettevõtte juhi kohalt. DIA uus juht on Urmas Lilleorg.

Mihkel Ambre ja Oliver Oberg müüsid oma osaluse DIAs reklaamiagentuurile The Division. Kommenteerib Division Interactive OÜ juhatuse liige Urmas Lilleorg:

”DIA sündis 7 aastat tagasi, kui võtsime üle Loovvool Interactive’i tiimi. Esimesel viiel aastal oli väga palju tellimusi, mis olid seotud peamiselt veebidisainiga - suured komplekssed kodulehed, flash’i arendused jne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700