Autor: Silja Oja • 10. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametiühingute Keskliidu kommunikatsiooni asus juhtima Kaili Uusmaa

Eesti Ametiühingute Keskliidu kommunikatsioonijuhi ametikohale asus pikaajalise meedia- ja kommunikatsioonitöö kogemusega Kaili Uusmaa. Senine kommunikatsioonijuht Riina Solman jätkab tööd organisatsiooni strateegilise konsultandina.

„Töö Ametiühingute Keskliidus on hea võimalus tegeleda ühiskondlikult oluliste teemadega. See on põnev väljakutse ühele kommunikatsiooniala inimesele,“ ütles KailiUusmaa ning lisas, et peab ametiühingut organisatsioonina väga tugevaks ja loodab senise kommunikatsioonijuhi head tööd jätkata. „Ühiskondlikud protsessid võtavad pikalt aega ja mulle on noore inimesena oluline, et ametiühingud seisavad aktiivselt palgasaajate õiguste ja suurema solidaarsuse eest ühiskonnas.“

Ametiühingute Keskliidu esimehe Peep Petersoni sõnul suutis ametiühingute senine kommunikatsioonijuht, nüüd strateegilise nõustamise tasemele liikuv Riina Solman ametiühingute arusaadavust ühiskonnas järsult tõsta ja sama suunda loodame ka uue kogenud inimese juhtimisel jätkata.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700