Autor: Silja Oja • 27. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hando Sinisalu kirjutas turundusraamatu

"The Best of Global Digital Marketing - The Storybook" on raamat, mis sisaldab 30 digitaalturunduse edulugu aastatest 2012- 2014. Kõik, kes juulikuu jooksul ennast Best Internetile registreerivad, saavad raamatu omale kingituseks!

Mitu raamatus kajastatud case'i said auhinnad ka viimasel Cannes Lionsi festivalil (Volvo Trucks, UN Women). Raamatusse valitud lood pärinevad maailma eri nurkadest - Austraaliast Islandini, Brasiiliast Indiani, kuid neid kõiki seob asjaolu, et nad on auhinnatud olulistel digitaalturunduse konkurssidel.

Iga loo puhul intervjueerisime töö teinud agentuuri, otsisime huvitavat taustainfot, küsisime kommentaare sõltumatutelt ekspertidelt. Samuti on iga loo puhul välja toodud peamised õppetunnid, mida teised turundajad endale kõrva taha panna võiks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700