25. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa sai Cannes Lionsil Grand Prix innovatsiooni kategoorias

Innovation Lions on Cannes Lionsil eriline kategooria, mida hindavab investoritest ja tehnoloogiaekspertidest koosnev žürii. Ühtlasi on tegu ka väikseima võistlejate arvuga kategooriaga, milles žürii hindab võistlejate live-presentatsioone. Arvestades seda, et Eestis on tugev startup kultuur, investoritele pitchimise kogemus ja et Innovation Lions on kõige väiksema tööde arvuga kategooria Cannesis, tasuks Eestist just sellesse kategooriasse järgmisel aastal töid esitada. Võiduvõimalused oleksid siin ehk kõige suuremad.

Ühtlasi on tegu ka väikseima võistlejate arvuga kategooriaga, milles žürii hindab võistlejate live-presentatsioone. Žürii esimees, AKQA juhataja Tom Bedecarré: "Andsime auhinnad nendele projektidele, millesse ka ise oleksime valmis investeerima. Hindasime seda, kas idee on läbimurdeline ja uus ning kas seda ideed saaks ka mujal ellu rakendada."

Grand Prix läks Venemaale, võitjateks Megafon Moscow / Axis Moscow / Asif Khan Ltd London, tööks Megafaces Paviljon Sochi 2014 taliolümpiamängudel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700