Autor: Silja Oja • 20. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võimalus turundajatele: EXPO Milano 2015

Täna toimunud Best Marketing Clubis kutsus EXPO Milano 2015 Eesti esinduse projektijuht Andres Kask Eesti turundajaid üles EXPO projektis kaasa lööma. Nimelt ootab Milano EXPO 2015 Eesti paviljon ideid ja koostööpartnereid, inimesi  ja ettevõtteid, kes aitaks paviljoni sisuga täita – oma tooteid müüa, teenuseid tutvustada, Eesti toitu pakkuda ja konverentse korraldada.

Nimelt ootab Milano EXPO 2015 Eesti paviljon ideid ja koostööpartnereid, inimesi  ja ettevõtteid, kes aitaks paviljoni sisuga täita – oma tooteid müüa, teenuseid tutvustada, Eesti toitu pakkuda, konverentse korraldada jms. Võtke julgelt ühendust: [email protected]

EXPO on olümpiamängude kõrval suuruselt teine ülemaailmne sündmus. Kui 2000.a Hannoveris toimunud EXPO-l püüdis Eesti esindus pilke porgandeid meenutavate kuuskedega ja 2010. a Shanghais olid rahapõrsad, siis 1.05-31.10.2015 Milanos toimuval EXPO-l on Eesti paviljon ehitatud kastidest. Esimest korda ehitab Eesti ise oma paviljoni, Shanghais paviljon renditi ja dekoreeriti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700