Autor: Silja Oja • 23. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Age McCann võitis International Advertising Cupi

17. aprillil jagati seitsmendat korda välja International Advertising Cupi auhinnad. Seekord toimus üritus Belgradis ja ühe auhindadest võitis KredExi korterelamute renoveerimiskampaania välireklaami eest Eesti reklaamiagentuur Age McCann. International Advertising Cupi näol on kindlasti tegemist seni kõige suurema rahvusvahelise tunnustusega Eesti reklaamile.

Cup Award on nelja suure regionaalse festivali ühisauhind, kus valitakse välja parimatest parimad tööd. Regionaalsed festivalid, mille võitjate vahel parim töö välja selgitati, olid:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700