Autor: Silja Oja • 21. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MediaCom võtab tööle meediaplaneerija

Saada palun oma CV aadressile hiljemalt 30. aprillil!

Kas Sa nõustud väitega, et teatud toodete ja teenuste puhul on ajalehed ja ajakirjad jätkuvalt üks tõhusamaid reklaamisõnumi edastamise kanaleid või märkad huvitavaid kampaanialahendusi liikudes tänavatel, kauplustes ja üritustel?

Kas Sa tunned end mugavalt numbritega töötades ja usud, et meeskonnatöö loob võimaluse saavutada enamat kui üksinda tegutsedes? 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700