Autor: Silja Oja • 22. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektroskandia turundusjuht on Manuela Kelt

Elektroskandia on nüüdsest turunduspildis olemas, loodud on täiesti uus ametikoht. 20. jaanuaril alustas Elektroskandia Baltics OÜ turundus- ja arendusjuhina Manuela Kelt.

Manuela Kelt hakkab juhtima Elektroskandia Baltics tootejuhtimise tiimi ja olema ettevõtte juhtkonna liige. Uue ametikoha eesmärk on töötada välja ja luua tõhus ning müüki toetav turundusmeetmestik, et aidata kaasa Elektroskandia klientidele lisandväärtuse loomisel, efektiivsusele ja konkurentsieelisele.

"Ambitsioonikas plaan on juurutada Baltikumis Rexel grupi innovaatilised lahendused kliendisuhete juhtimisel ja luua kohalikule turule sobilikud B2B lojaalsusprogrammid. Turundusstrateegia üks olulisem osis on samuti tooteportfelli arendamine ja juhtimine lähtuvalt ettevõtte strateegiast koostöös tootejuhtidega," ütles Elektroskandia uhatuse esimees Kristo Reinhold.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700