Autor: Silja Oja • 20. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Meremuuseum otsib kommunikatsiooni- ja müügijuhti

Töö eesmärgiks on Eesti Meremuuseumi kui huvitava ja põneva muuseumi kuvandi edasiarendamine ning muuseumi kommunikatsiooni-, turundus- ja müügitegevuse juhtimine nii Eestis kui ka lähiriikides. Kandideerimise tähaeg on 30. jaanuar.

Eesti Meremuuseum oma unikaalsete näituste ja kogudega, erinevaid tegelusvõimalusi pakkuvate välialadega ja kohvikuga MARU on Eesti üks suurimatest muuseumidest. Meie tegutsemismõtteks on kasvatada inimeste teadmisi, austust ning armastust mere vastu ning olla rahvusvaheliselt arvestatav ja usaldusväärne partner uurimis- ja teadusasutustele mereajaloo teemadel.

2012. aastal avasime Lennusadama. 2013. aasta turunduse eest saime aasta turundusteo ja aasta turundusmeeskonna auhinnad ning tõime maale Titanicu näituse. 2014. aasta ootab uute võitude kojutoomist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700