13. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ei tasu oodata, et talendid ise tulevad ja uksele koputavad

"Personalivaldkond lausa karjub muutuste järele, sest vanaviisi enam jätkata ei saa," väidab 30. jaanuaril Äripäeva personalitöö aastakonverentsil esinev Taani visionäär ja juhtimiskonsultant Anders Midtgaard. "Töökuulutused on igavad, standardsed. Värbajad veavad inimesi läbi tüütute värbamisprotseduuride üksnes selleks, et lõpuks aru saada, et leidsid vale inimese. Samas on ka CV-d sarnased ning vahel hullemad kui telefoniraamatu lugemine."

Jaanuari lõpus Tallinnas peetaval Äripäeva personalitöö aastakonverentsil esinev Taani visionäär ja juhtimiskonsultant Anders Midtgaard oskab aidata firmadel end tööotsijate silmis atraktiivsemaks muuta. Peale põhitöö Taanis näitleja ja muusikuna tegutsev Midtgaard tunnistab, et personalivaldkond lausa karjub muutuste järele, sest vanaviisi enam jätkata ei saa.

Mis on suurim probleem, millega personalivaldkond praegusel ajal silmitsi seisab?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700