Autor: Silja Oja • 22. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idea grupiga liitub SEB brändijuht Eha Talvist

SEB brändijuht Eha Talvist asub alates käesoleva aasta augustist tööle kommunikatsioonikontsernis Big Idea Group ja hakkab juhtima Idea grupi ettevõtete kliendihaldust ning arendustegevust.

Kolmes Balti riigis tegutseva Big Idea Grupi partneri ja tegevjuhi Mark Eikneri sõnul on Eha Talvist turundusvaldkonna tipp-professionaal, kelle fookuses Idea grupi tippjuhina saab olema Eesti turg. “Eha liitumisel Ideaga suureneb grupi võimekus vastata kiirelt areneva turu muutunud nõudmisele, seda just klienditeeninduse ja grupisisese koostöö osas,” kommenteeris Mark Eikner.

Mark Eikneri kinnitusel on Idea grupi poolt teenindavate ettevõtete käibed ning koos sellega ka vajadused viimase aasta jooksul tugevalt kasvanud. Tema sõnul on Idea grupi ettevõtted Balti turul tänavu esimese viie kuu võrdluses kasvatanud käivet rohkem kui neljandiku võrra. “Selles valguses on meie eesmärk pakkuda oma klientidele erinevate kommunikatsioonivaldkondade tihedamalt integreeritud teenust, mille arendustegevust ja koordinatsiooni Eestis hakkabki augustist alates juhtima Eha Talvist,” ütles Eikner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700