Autor: Silja Oja • 7. detsember 2011
Ainult tellijatele

Äripäeva seminar: Kuidas leida ja hoida head müügiinimest?

Äripäeva müügi- ja ekspordijuhtide teemaveebi www.bestsales.ee küsitlus Eesti ettevõtete seas näitas, et parimad müügimehed leitakse läbi tutvuste. 13. detsembril korraldab Äripäev seminari "Kuidas leida ja hoida head müügiinimest?". Osalustasu on 199 € + km.

Müügiinimeste värbamisteemalisel seminaril "Kuidas leida ja hoida head müügiinimest?", saab igaüks tuntud praktikutelt küsida, mida nad arvavad "tutvuse kaudu värbamisest". Seminaril esinevad Tööotsija saatest tuttav karjäärinõustaja Tiina Saar, EMT personalijuht Terje Kuusik, CV-Online’ist Heikko Gross, Microsoft Eesti tegevjuht Rain Laane, Lindströmi juht Rain Vääna ja Elionist Maria Kütt. Seminar toimub 13. detsembril Tallinnas hotellis Olümpia.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700