Autor: Silja Oja • 25. november 2011
Ainult tellijatele

Eesti kõnetab Saksa kultuurituristi Pärdi ja Järviga

Saksamaal algas kolmenädalane turismikampaania, mis kutsub sakslasi Eestisse kultuuripuhkusele. EASi turismiarenduskeskuse Saksa kampaania partneriteks on reklaamiagentuur Tank ja meediaagentuur Meediapool Vizeum.

Kampaania keskendub Nordrhein-Westfaleni liidumaa ja selle suuremate linnade, Düsseldorfi ja Kölni elanikele. Kampaania sihtgrupiks on üle 45-aastased ajaloo- ja kultuurihuvilised, haritud ja pigem kõrgema sissetulekuga sakslased, keda kõnetatakse sealses kultuuriruumis tuntud Eesti kultuuritegijatega nagu helilooja Arvo Pärt, dirigent Paavo Järvi, disainer Liina Viira, aga ka Saksamaal resideeriv Eesti päritolu dirigent Kristiina Poska ja „Polli päevikutes“ mänginud tuntud saksa näitleja Edgar Selge.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700