Autor: Silja Oja • 25. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kõnetab Saksa kultuurituristi Pärdi ja Järviga

Saksamaal algas kolmenädalane turismikampaania, mis kutsub sakslasi Eestisse kultuuripuhkusele. EASi turismiarenduskeskuse Saksa kampaania partneriteks on reklaamiagentuur Tank ja meediaagentuur Meediapool Vizeum.

Kampaania keskendub Nordrhein-Westfaleni liidumaa ja selle suuremate linnade, Düsseldorfi ja Kölni elanikele. Kampaania sihtgrupiks on üle 45-aastased ajaloo- ja kultuurihuvilised, haritud ja pigem kõrgema sissetulekuga sakslased, keda kõnetatakse sealses kultuuriruumis tuntud Eesti kultuuritegijatega nagu helilooja Arvo Pärt, dirigent Paavo Järvi, disainer Liina Viira, aga ka Saksamaal resideeriv Eesti päritolu dirigent Kristiina Poska ja „Polli päevikutes“ mänginud tuntud saksa näitleja Edgar Selge.

„Tegemist on kõige suurejoonelisema Eesti kultuuri tutvustava kampaaniaga, mida me eales Saksamaal oleme teinud,“ ütles EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700