15. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel on äriajakirjanduse tuleviku suhtes optimistlik

 Meelis Mandel (40) on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis tööstuse juhtimise ja planeerimist. Koos temaga õppisid samal kursusel ka Märten Ross, Erkki Raasuke, Mart Altvee, Aare Tammemäe jt.Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel

Majandust on Meelis õppinud ka EBS-is. 1993. aastal asus ta tööle Õhtulehe reporterina, 1994. aastal siirdus ajalehte Äripäev, kus töötas algul reporteri, seejärel arvamustoimetaja ning 1996. aastast uudistetoimetajana. „90ndate keskel, kui kõik Äripäeva uudistetoimetajad lõid oma PR-firmad, sai minust kümneks aastaks Äripäeva uudistetoimetaja,“ meenutab Meelis. 2005. aastal sai temast uudistetoimetuse juht ning septembris 2007 Äripäeva peatoimetaja. Kuni selle ajani peatoimetaja tööd teinud Igor Rõtov on nüüd Äripäeva peadirektor. Meelisel on kaks last: 6-aastane poeg ja 20-aastane Tartus romanistikat õppiv tütar.

 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700