30. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Halens pakub tööd internetiturunduse projektijuhile

Consortio Fashion AB is the largest privately held mail order and e-commerce company in Sweden. The group operates in 14 countries: Sweden, Finland, Denmark, Norway, Ukraine, Russia, Estonia, Latvia, Poland, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Turkey and Switzerland. The group has a dynamic management board which is looking to transform the company into a leading distance sales and e-commerce player in the Nordic and CEE region.

The company is looking to expand its team with an:

Online Marketing Project Manager

Bestmarketing.ee toetajad:
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700