28. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketing Club #18: - Swedbanki turundusosakonna juhataja Ines Estrin: ''Oma kontoritöötajatele me oravamaske pähe ei tõmba''

Swedbanki turundusjuht Lola Tehver ja turundusosakonna juhataja Ines Estrin Best Marketing Club hommikuseminaril 24. augustil 2011

24. augusti Best Marketing Club hommikuseminaril rääkis Swedbanki turundusest ja uuest reklaamikontseptsioonist Swedbanki turundusosakonna juhataja Ines Estrin, kes juhib panga turundust alates 2008. aastast. Ines on kuulunud Swedbanki meeskonda alates 1995. aastast, kokku on ta Swedbankis töötanud 16 aastat. Lisaks Inesele olid Swedbanki poolt klubihommikule tulnud ka korporatiivsuhete juht Kristiina Tamberg ning Lola Tehver, kes vastutab igapäevapanganduse ja püsikliendi segmendi turunduse eest ja Kätlin Kütt, kes tegeleb pikaajaliste finantseerimistoodete, varakindlustuse ning kuldkliendi segmendi turundusega.

Konkureerivatest pankadest olid hommikuseminaril kuulajatena kohal SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktor Kristjan Seema, SEB brändijuht Eha Talvist ja Nordea Panga sisekommunikatsiooni juht Reelika Raamat. Klubihommikut modereeris Hando Sinisalu Best Marketingist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700