• 25.08.11, 01:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad

Kaks menukaimat Eestis ilmuvat populaarteaduslikku ajakirja Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad. Tellijate arvult saab liitunud ajakirjast Eesti suuremate kuukirjade esikümnesse kuuluv väljaanne. Liitunud ajakirja nimi on Imeline Teadus/Tarkade Klubi.Imelise Teaduse seniste tellijate ning ostjate jaoks ei too ajakirjade liitumine muudatusi. Imelist Teadust kirjastava Äripäev ASi turundusdirektori Rain Väädi sõnul on liitunud väljaande puhul endistviisi tegu hariva, kvaliteetse, hästi illustreeritud ja teaduse uusimatest saavutustest lihtsas ja arusaadavas keeles kirjutava rahvusvahelise ajakirjaga.
Tarkade Klubi seniste tellijate ja ostjate jaoks on peamisteks muutusteks ajakirja mahu kasv ning ilmumisaja varasemaks muutumine. „Tarkade Klubi on ilmunud veidi väiksemas mahus, reeglina 76 leheküljel. Imeline Teadus ei ilmu kunagi õhemana kui 84 lehekülge, mitmel juhul aastas 92 või 100-leheküljelisena. Teiseks, kui seni on Tarkade Klubi tellijad saanud ajakirja iga kuu keskel, siis nüüdsest hakkavad nad seda saama päris kuu alguses või isegi eelneva kalendrikuu viimastel päevadel,“ rääkis Väät.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele