24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad

Kaks menukaimat Eestis ilmuvat populaarteaduslikku ajakirja Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad. Tellijate arvult saab liitunud ajakirjast Eesti suuremate kuukirjade esikümnesse kuuluv väljaanne. Liitunud ajakirja nimi on Imeline Teadus/Tarkade Klubi.Imelise Teaduse seniste tellijate ning ostjate jaoks ei too ajakirjade liitumine muudatusi. Imelist Teadust kirjastava Äripäev ASi turundusdirektori Rain Väädi sõnul on liitunud väljaande puhul endistviisi tegu hariva, kvaliteetse, hästi illustreeritud ja teaduse uusimatest saavutustest lihtsas ja arusaadavas keeles kirjutava rahvusvahelise ajakirjaga.

Tarkade Klubi seniste tellijate ja ostjate jaoks on peamisteks muutusteks ajakirja mahu kasv ning ilmumisaja varasemaks muutumine. „Tarkade Klubi on ilmunud veidi väiksemas mahus, reeglina 76 leheküljel. Imeline Teadus ei ilmu kunagi õhemana kui 84 lehekülge, mitmel juhul aastas 92 või 100-leheküljelisena. Teiseks, kui seni on Tarkade Klubi tellijad saanud ajakirja iga kuu keskel, siis nüüdsest hakkavad nad seda saama päris kuu alguses või isegi eelneva kalendrikuu viimastel päevadel,“ rääkis Väät.

Alates 2010. aasta novembrist Eestis ilmuv rahvusvaheline populaarteaduslik ajakiri Imeline Teadus on Väädi sõnul saanud üle ootuste menukaks. „Vaatamata keskmisest kõrgemale kaane- ja tellimishinnale on Imelisel Teadusel hetkel 9000 tellijat, üksikmüügis leiab igakuiselt ostja ligikaudu 3000 eksemplari,“ rääkis Väät. „Tarkade Klubil on umbes 4000 tellijat, üksikmüügi kogus on paari tuhande ringis. Nendele Tarkade Klubi tellijatele, kes on teinud Tarkade Klubi tellimise eest ettemaksu ning ei soovi liitunud ajakirja edasi tellida, maksab Äripäev saamata jäävate ajakirjanumbrite eest ette nähtud tellimissumma tagasi. Ülejäänud Tarkade Klubi tellijad saavad oma tellimust jätkata praegustel tingimustel. Üksikmüügis hakkab liitunud ajakiri maksma 3,95 eurot.,“ lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700