16. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev tuleb turule ekspordi- ja müügiuudiste veebisaidiga BestSales.ee

Äripäev on lähiplaani võtnud eesmärgi luua Best Marketingi eeskujul Eesti juhtiv ekspordi- ja müügiuudiste veebisait BestSales.ee. Veebisaidi toimetaja on Annika Matson ning tema eestvedamisel hakatakse kajastama ekspordi ja müügi valdkondade edulugusid, aga ka läbikukkumisi, millest õppida. Sündmusi ja suundumusi ning töökuulutusi.

Veebisaidist BestSales.ee on plaanis kujundada ka Eesti suurim müügi- ja eksporditeemaliste konverentside, seminaride ja koolituste korraldaja. Esimene konverents toimub juba 31. mail Radissonis ja selle teemaks on: “Kuidas välja vahetada müügijuhtimise- ja kliendihaldustarkvara?“.

Matson kommenteeris Best Marketingile, et konverentsi tulemusena sünnib tuntud IT-koolitaja Indrek Sauli abiga Eesti CRM-toodete turust ülevaade, mida siiani veel tehtud ei ole. Konverentsi teemade ja esinejatega saab tutvuda SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700