12. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DEAL24.EE pakub tööd müügi projektijuhile ja interneti kommunikatsioonijuhile

DEAL24 vahendab iga päev eksklusiivseid pakkumisi parimatelt kauplustelt, restoranidelt ja kohvikutelt, spordiklubidelt ja muudelt vaba aja veetmise võimalustelt, pakkudes allahindlust kuni 90% letihindadest. Iga päev on üleval uus pakkumine, iga päev toob uue uskumatu võimaluse teha soodne tehing või rõõmustada kingitusega sõpru ja sugulasi. DEAL24 kuulub rahvusvahelisse ettevõtete gruppi, mis pakub sarnast teenust ligi 29 riigis ja 300 linnas üle maailma, sealhulgas Eestis: DEAL24.ee, Lätis: DEAL24.lv, Leedus: DEAL24.lt ning Soomes: DEAL24.fi ja www.rebatenetworks.com.  

DEAL24 pakub tööd müügi projektijuhile Tallinnas ja interneti kommunikatsioonijuhile Helsingis:

DEAL24.EE MÜÜGI PROJEKTIJUHT - DEAL24.EE SALES PROJECT MANAGER:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700