8. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deal24 meeskonnaga liitus Meigo Pruudel

Deal24 meeskonnas asus suurklientide müügijuhina tööle Meigo Pruudel, kes on turundusega olnud seotud rohkem kui 12 aastat. Ta on juhtinud AS Esmofon turundust, olnud PR firma Ots & Partnerid vanemkonsultant, korraldanud Eestis suurkontserte ning töötanud viis aastat rahvusvahelises BTL reklaamibüroos Tequila AD.

Ostukeskkonna Deal24 juhatuse esimees on Ingvar Kupinski. DEAL24 kuulub rahvusvahelisse ettevõtete gruppi Rebate Networks, mis opereerib sarnast teenust 29 riigis ja üle 300 linnas üle maailma sh Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700