19. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Event Masters: ostame üle hiilgava projektijuhi!

Üritusturundusvaldkonnas töötava meistri igapäevatöö on piisavalt mitmekesine, tihe ja suhtlusrohke, seepärast usume, et korralik projektijuht peab olema ka vääriliselt motiveeritud. Pakume üle Su praeguse motivatsioonipaketi, millele lisame juurde boonused, kui tood endaga kaasa ka kliendid!

Nõutud on hea eesti, inglise ja vene keele oskus, korrektsus, pingetaluvus ning vähemalt nelja-aastane kogemus reklaami- või turundusvaldkonnas. Kasuks tuleb sportlik ellusuhtumine. Ootame märguannet Su soovist liituda meie Dream Teamiga kuni 8. märtsini aadressil [email protected].

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700