13. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

smartAD käivitas terviseportaalide reklaamivõrgustiku

Eesti suurim internetireklaamivõrgustik smartAD käivitas koostöös Eesti suurimate terviseportaalidega Arst.ee, Inimene.ee ja Kliinik.ee uue terviseportaalide reklaamivõrgustiku, mis peaks täitma reklaamiturul oleva turuniši käsimüügiravimite ja muude tervisetemaatilistele teenustele-toodetele sihitatud reklaamikanalina. Kolme terviseportaali ühine külastatavus on ligi 150 000 unikaalset külastajat kuus, mis katab enamiku tervisest huvituvad inimesed Eestis.

Kliinik.ee eestvedaja Siim Nahkur kommenteeris: „Eestis on palju räägitud ühistest ettevõtmistest ja koostööst, kuid vähe ses valdkonnas ära tehtud. Meie otsustasime seekord, et kuigi konkureerime portaalide vahel edasi, tasub meil osa tegevusi ühiselt teha, mis toob kasu kõigile osapooltele.“

Rando Rannus smartAD’ist lisas: „Meie jaoks on terviseportaalide võrgustiku käivitamine uus väljakutse, kuna näeme siin valdkonnas mitmeid kasutamata võimalusi. Seda eriti arvestades, et kuni 2010. aasta kevadeni oli internetis käsimüügiravimite reklaam keelatud. Teiste riikide näitel on oodata, et ravimireklaam leiab lähitulevikus oma tee ka internetti.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700