23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ravimitootjate Liidu heategevusprojekt üle-euroopalise PR-konkursi TOP 5 seas

Kommunikatsioonibüroo Corpore poolt Eesti Ravimitootjate Liidule tehtud heategevusprojekt on jõudnud üle-euroopalise PR-konkursi European Excellence Awards finaali. Shortlisti saab vaadata siit. Erakordne on see, et Corpore on finalistide seas mitte ainult oma regionaalses (Eesti-Läti-Leedu) kategoorias, vaid ka kogu Euroopa parimate tervishoiuvaldkonna projektide top 5-s. Võitjad kuulutatakse välja 9. detsembril Prahas toimuval tseremoonial. 

"Tervishoiu valdkonnas, mis on rangelt reguleeritud ja kommunikatsiooniinimeste poolt spetsialiseerumist nõudev, investeeritakse Euroopas kommunikatsiooni igal aastal kümneid miljoneid eurosid. Pääsemine top 5 hulka avab meie jaoks võimaluse potentsiaalsetele klientidele selles valdkonnas üle Euroopa silma paista," ütles Corpore partner Allar Tankler.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700