10. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurobestile saab töid esitada kuni 15. oktoobrini

Juba pea veerandsada aastat loovust väärtustanud Euroopa juhtiv loovate reklaamide konkurss ja reklaamifestival Eurobest toimub tänavu 7. - 8. detsembrini Saksamaal Hamburgis. Eelmisel aastal toimus Eurobest Amsterdamis, üle-eelmisel aastal Stockholmis. Festivali korraldab sama meeskond, mis seisab ka Cannes Lions ja Dubai Lynx rahvusvaheliste reklaamifestivalide taga.

Eurobestile tööde esitamise tähtaega on pikendatud 15. oktoobrini! 

Vaata täpsemalt: www.eurobest.com

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700