25. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansaplanti turundusjuhiks saab Maivi Talving

Maivi Talving (fotol) lahkus täna EMT reklaamijuhi ametikohalt ja asub alates 1. septembrist tööle aianduskeskuse Hansaplant turundusjuhina, et panna oma õlg alla ühele tublile Eesti ettevõttele ja aidata inimestel oma maailm kaunimaks muuta. Sel moel saab ühendatud Maivi kaks hobi: kirg reklaami ja aianduse vastu. EMT-s jääb Maivit hetkel asendama turunduskommunikatsiooni osakonna juhataja Anne Muldme.

Maivi Talving töötas EMT reklaamijuhina aastatel 2007-2010, hallates era- ja ärikommunikatsiooni ning EMT brändi. Ta on töötanud ligi kümme aastat projektijuhina reklaamiagentuurides nagu Vatson Wunderman, Zavod BBDO ja Ecwador.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700