11. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNT Eesti turunduse ja suhtekorralduse koordinaatoriks sai Anneliis Aun

1. aprillil 2010 asus TNT Express Worldwide Eesti AS turunduse ja suhtekorralduse koordinaatori ametisse Anneliis Aun.

TNT Eesti müügiosakond koosneb 13 liikmest, mida juhib müügi- ja turundusjuht Andrus Liivand, kellele alluvad alluvad turunduse ja suhtekorralduse koordinaator, müügianalüütik, klienditarkavara koordinaator, suurkliendihaldur, eriteenuste üksuse juht ja koordinaator ning 3 müügipaari, mis koosnevad müügiesindajast ja telefonimüügiesindajast. 

Anneliis on eelnevalt poolteist aastat juhtinud peale eelmise operaatorettevõtte pankrotistumist Arigato spordiklubi müüki ja turundust. Õppinud on ta logistikat ja transporti Tallinna Tehnikakõrgkoolis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700