5. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolm olulist fakti 2009. aasta turundusvaldkonna tööjõuturu kohta

CV-Online tegi kokkuvõtteid 2009. aastal turundus-, reklaami- ja kommunikatsiooni valdkonna tööjõuturul toimunust. Mõned faktid sellest statistikast on väärt esiletõstmist.

Turundusvaldkond on kriisis suhteliselt vähe „pihta saanud“Üks positiivsemaid uudiseid on see, et võrreldes teiste valdkondadega kasvas turunduse ja reklaami ning meedia ja kommunikatsiooni valdkonnas tööotsijate arv 2009. aastal peaaegu et kõige vähem: 6-7%, mis oli samal tasemel õigusabi ja personalijuhtimise valdkonnaga. Näiteks kinnisvara ja ehituse valdkonnas kasvas tööotsijate arv koguni 15%, põllumajanduses, tööstuses ja teeninduses 13-14%.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700