4. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uku Nurk Ülemiste keskuse kampaaniast: ''Mingem üles Ülemistesse!''

Viimasel ajal sagenevad jõuliselt ostukeskuste müügikampaaniad. Kõiksugu päevad, millede raames allahindlusi ning mahlakaid hinnalõikeid pakutakse. Üks sellistest oli Ülemiste keskuse reklaam: Mingem üles Ülemistesse.

Milline nutikas riim ja hea positsioneering, kus omaaegne viljalõikusteema on leidnud humoorika taaskasutamise. Teema jõulisus torkab silma juba tunnuslausest: Mingem üles Ülemistesse, mis pisukese paroodiana koorilaulust kergesti äratundmist tekitab ning kõrvu kumisema kipub jääma. Ka teleklipi mustvalge toon ning osavalt lõigutud vana ja uue vaheldumine on hästi välja kukkunud ning ma suisa ootan, et sellisele erilisele ja enneolematule kampaaniale tuleks ka järge.

http://www.youtube.com/watch?v=Hm3GEmvOf14

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700