12. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauri Tikerpe ''Sleepless at Playground'' kampaaniast

Mida erutavat teile meenub Eesti viimase aja turundusest? Mina igatahes ei suutnud endale suurt midagi silme ette manada, mis mu ihu imelikuks teeks, aga viga võib täiesti olla minu kehvas mälus. Seega vabandan kõigi kohaliku “industry” haide ees, kes on hiljuti peadpööritavaid asju korda saatnud. Aga asja juurde. Viimati pakkus mulle lõbusad kolm minutit üks rootslaste väike aga napsakas kampaania. Lühike ülevaade linnulennult ka.

Ülesanne: Matkatarvete e-poe lansseerimine.: Matkamisega tegelemine hoiab sind tervisest pakatava ja ärksana. Seega – kaua suudab üks tõeline matkasell ärkvel püsida?: Neli tõsist matkahuvilist korraldavad kõnealuses matkapoes ärkvelpüsimise võistluse. Kliendid valivad endale meeldiva võistleja, kellelt nad matkatarbeid ostavad. Lõpuks saavad nänni ostnud oma raha tagasi! Samal ajal saab muidugi võistlejatele kaasa elada iPhone’i, Twitteri ja muude trendikate kanalite kaudud. Täiskompott ühesõnaga.

Insight

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700