9. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Robin Gurney, altex marketingi tegevjuht

Robin Gurney vastutab tegevjuhina internetiturundusfirma altex marketing tulevikuvisioonide ning suundade eest. Internetiturundajana alustas Robin 1997. aastal Suurbritannias ning on pärast seda olnud loovaks ja juhtivaks jõuks mitmete projektide taga Eestis, Euroopas, USA’s ja Aasias. Robin on lõpetanud Inglismaal Brighton & Hove College’i, kus ta õppis matemaatikat ja keemiat. Teadmised turundusest ja müügist on 44-aastane Robin oma elu jooksul iseseisvalt omandanud ja enamuse ajast on ta olnud ka iseenda tööandjaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700