26. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Eesti reklaamiagentuur Tabasco

Eestis on loodud uus reklaamiagentuur - Tabasco. Agentuuri asutajad Indrek Viiderfeld (endine Indigo Bates'i ja TBWA loovjuht) ning Kerstin Raidma (endine Taevas Ogilvy AD) usuvad, et koostöövorm kus kohtuvad tellijad ja otsustajad on kõige efektiivsem.

"Erinevalt enamikest agentuuridest oleme kaotanud vahendajad loovpoole ja kliendipoole vahel ehk projektijuhid – nii saame ilma liigse sebimiseta asuda otse asja kallale," ütles Indrek Viiderfeld.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700