3. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pesakonna koomiks jõudis teismeikka

Pesakonna 15-aasta juubeli puhul korraldab koomiksi autor Madis Ots näituse, kus osaleb 15 Eesti kunstnikku. Oma tõlgenduse koomiksist annavad teiste hulgas Priit Pärn, Navitrolla, Herkki Erich Merila, Hannes Praks, Maarit Murka, Marko Kekishev, Hannes Võrno.

Kes ei tea, siis Pesakond on üks enim avaldatud ja armastatud Eesti originaalkoomikseid, mida on alates 1994. aastast ilmunud juba ligikaudu 3000 numbrit. Koomiksi autor Madis Ots töötab loovjuhina reklaamiagentuuris Vatson Wunderman.

Näitus "Pesakond 15" on avatud 1. - 16. maini SooSoo galeriis (Soo tn 4, Tallinn. Avatud E-R 10-17; L 11-15. Tel: 6422 043). [email protected]  www.soosoo.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700