26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ogilvy Interactive tunnistati juhtivaks interaktiivseid lahendusi pakkuvaks agentuuriks

Reklaami- ja turundusvaldkonna hindamisele spetsialiseerunud uuringuagentuur RECMA tunnistas ülemaailmselt juhtivaks interaktiivseid reklaamilahendusi pakkuvaks ettevõtteks Ogilvy Interactive’i, mille oskusteavet ja teenuseid esindab Eestis reklaamiagentuur Taevas Ogilvy.

RECMA poolt esimest korda koostatud „Interaktiivsete agentuuride TOPis“ olid vaatluse all kokku 130 globaalset interaktiivseid turundusteenuseid pakkuvat firmat. Edetabeli esikolmikus järgnesid Ogilvy Interactive’ile (WPP) Isobar (Aegis Media) ja Sapient Interactive (iseseisev firma).

Taevas Ogilvy juhataja Rein Iida sõnul on tegu märkimisväärse ülevaatega, sest interaktiivsetest lahendustest on saanud ka Eestis turunduskommunikatsiooni üks olulisemaid ja kiiremini kasvavaid valdkondi. „Taevas Oglivy jaoks on olnud interaktiivsete kommunikatsioonilahenditega tegeleva üksuse tugevdamine viimaste aastate suurim väljakutse ja käesolev info näitab, et oleme õigel teel. Traditsioonilise reklaami sidumine kaasaegsete tehnoloogiliste lahendustega on ühelt poolt tõhusaim viis jõuda soovitud sihtrühmadeni, seda eriti nooremate, pealekasvavate tarbijagruppide näol. Teisalt pakuvad interaktiivsed lahendused reklaamiandjale kõige paremat kontakti ja tagasisidet kommunikatsioonitegevuste ning tehtud investeeringute tasuvuse osas,“ märkis Iida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700