25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn Music Week kutsub loovtöötajaid seminaridele

26. - 28. märtsil toimuv Tallinn Music Week ootab reklaamiagentuuride töötajaid põnevatele seminaridele ning Sony ATV esindajate presentatsioonile muusika kasutamisest reklaamis. Presentatsiooni “Benefits of Music in Marketing Campaigns (What Can Music Do for Your Brand)” viib läbi Sony ATV Publishing Sweden esindaja Hampus Kivimäe.

"Muusika on nii tele- kui järjest enam ka veebireklaamis oluline kunstiline dominant, mille ümber kampaania ehitada", selgitab festivali peakorraldaja Helen Sildna. "Paljude toodete ja teenuste reklaamimisel on tähtis eelkõige meeleolu loomine ja selleks on õige muusikavalik üks parimaid ja lihtsamaid meetodeid. Eestis arvatakse tihti, et hea muusika kasutamine reklaamides ajab eelarved kosmosesse ja kasutatakse hoopis odavatest helipankadest otsitud päris muusika aseainet. Sony ATV spetsialistide presentatsioon näitab ilmekalt, et õige muusika leidmine reklaamidesse pole ei kulukas ega ajamahukas. Samuti näeme presentatsiooni raames ägedaid muusika ümber ehitatud kampaaniate case-study'sid".

Presentatsioon toimub sel reedel, 27. märtsil kell 15.45 - 16.30 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses. Osalemine on reklaamiagentuuride ja produktsioonifirmade töötajatele tasuta, ent eelnevalt tuleb registreeruda kirjutades aadressil: [email protected]

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700