22. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna 2008 raamat nüüd saadaval!

Aasta 2008 oli Eesti reklaamitööstuses juubeliaasta - 1998. aastal loodi Eesti Reklaamiagentuuride Liit ja korraldati esimene rahvuslik reklaamikonkurss Kuldmuna.

Juubeliaasta Eesti tunnustatuimad reklaami- ja disainiideed ehk 2008. aasta Kuldmuna ja Kandilise muna konkursi võitjad ja nominendid on nüüd Kuldmuna 2008 raamatu kaante vahele talletatud. Raamat koondab Eesti reklaamimaastiku parimaid palasid 13 erinevas kategoorias:

Telereklaam,

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700