3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Luik, Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees

(37) on õppinud Tartu Ülikoolis ajakirjandust. Ta on olnud tarbijalehe Kulutaja peatoimetaja, ajalehe Eesti Sõnumid tegevtoimetaja, Eesti Päevalehe majandustoimetuse juhataja, Sõnumilehe peatoimetaja ning TV3 Eesti uudiste peatoimetaja, juhatuse liige ja tegevdirektor. Ta on juhtinud Viasati telekanalit Venemaal ning TV3 telekanalit Sloveenias, arendanud kontserni erinevaid projekte Kesk- ja Ida-Euroopas, millest tähtsaim oli Ukrainas. Märtsis 2008 tuli Mart Eestisse tagasi ja juunikuust alates töötab ta Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimehena. Mardi peres kasvab neli last.

Mart Luik

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700