30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurobest reklaamikonkursi võitjad selgunud!

30. nov. 2007 selgusid Londonis Euroopa juhtiva loovate reklaamide konkursi Eurobest Awards võitjad. 277 võidutööd valiti välja 1059 shortlist'i ehk finaali jõudnute hulgast. Kokku esitati konkursile 5333 tööd. Lisaks Eurobesti tavapärastele kategooriatele TV/Cinema, Print, Outdoor, Radio, Direct, Interactive and Integrated, toimus sel aastal konkurss ka Media ja Sales Promotion kategooriates. Kõige edukamalt esines konkursil Saksamaa, kes võitis 95 auhinda, teise koha sai auhindade arvult Inglismaa (34) ja kolmanda Rootsi (28). TV/Cinema Grand Prix võitis Nordpol+Hamburg (Saksamaa) reklaamklipi „Tuule jõud” (‘Power of Wind’) eest. Tellija: Epuron / Saksamaa Keskkonnaministeerium Kategooria: korporatiivne imidžToode/teenus: investeerimine tuuleenergia kasutamisse

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700