18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Golden Drum esimesed võitjad selgunud!

Sloveenias Portorožis käib sel nädalal 14. Reklaamifestival Golden Drum. Tegu on Kesk- ja Ida Euroopa regioonis suurima ja prestiižikaima reklaamifestivaliga.Kokku on festivalile esitatud üle 3,000 töö, Eestist esitati 20 tööd. Reklaamiakampaaniate, Meediakampaaniate ja Interneti kategoorias on auhinnatseremoonia juba toimunud. Eesti ei võitnud ühtegi auhinda, Läti võitis 2 kulda (agentuurid Metro Leo Burnettj ja Zoom). Reede õhtul selguvad võitjad telereklaami ja trükireklaami kategooriates. Eestlastest kuulub züriisse Rain Pikand Divisionist.Väike ülevaade võidutöödest:"Impossible is nothing" jooksurajad:Agentuur: Metro Leo Burnett, RiiaKlient: Adidas

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700