9. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype - Baltikumi parim bränd

Möödunud nädalal valiti Jurmalas toimunud konkursil "Baltic Brand" Baltikumi parimad kaubamärgid. Eesti kaubamärgid osalesid tänavu loiult ja seega parimat Eesti brändi valida ei õnnestunud. Kokku osales konkursil 45 brändi Lätist ja Leedust. Võitjad selgitati välja uuringufitmade poolt teostatud kaubamärgi maine uuringu ja ekspertzürii hinnangute koostöös.Võitjad on järgmised:

Brand of the Year in Baltics: Skype

Brand of the Year in Lithuania: Kelias j žvaigždes

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700