25. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inimeste liikumised: Nuutmann, Rõigas, Arro, jt

Seni RMK kommunikatsioonijuhina töötanud Silvia Rõigas siirdub Hansapanka Personaalpanganduse turundusjuhiks. Samal ametikohal Hansapangas töötas Silvia ka kolm ja pool aastat tagasi enne RMK-sse siirdumist.Silvia Rõigas on lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli kultuuriteaduskonna. Hetkel täiendab end Tallinna Ülikoolis kommunikatsioonipsühholoogia erialal. Endine raadiojaamade Star FM ja Power FM direktor Sven Nuutmann, kes viimati töötas Moskvas Rambler Media tegevjuhina on tagasi Eestis. Alates möödunud nädalast kuulub ta Martinson Trigon Venture Partnersi (MTVP) esindajana MTV Balticu nõukokku.Nuutmanni tööleasumist MTVP-sse selle juhataja Allan Martinson "veel ei kinnita". 

AS-i E-Betoonelement juhtgrupis on toimunud ametikohtade muutus. Seoses senise turundusdirektori Liivo Leismanni tööle asumisega E-Betoonelement omaniku Saksamaal asuvasse tütarettevõttesse DW Systembau on E-Betoonelemendi uus turundusdirektor Mart Arro, kes varem juhtis ettevõtte tootmisdivisjonide tööd. 

AS E-Betoonelement on rahvusvahelisse gruppi Consolis SAS kuuluv Eesti ja Baltikumi suurim raudbetoonelementidel põhinevate ehituslahenduste ja nendega seotud teenuste pakkuja. E-Betoonelemendi 2005. a. käive oli 521 miljonit krooni. Töötajate arv on 470.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700