6. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajalehtede tellimiskampaaniad

Juba 3 nädalat on käinud Eesti Ekspressi tellimiskampaania, mis lubab otsekorraldusega ja aastastele tellijatele auhinnaks loosida145m2 Tallinna külje all. Kampaania raames on EE saanud juba 3500 tellijat ning see arv kasvab veel. Ekspressi turundusjuhi Kaido Ulejevi sõnul saavad lehe lugejad jälgida maja valmimisprotsessi: „Järgmises Eesti Ekspressis näitame, kuidas maja hakkab välja nägema. Kevadel alustatakse maja ehitamist, siis on meil plaanis korraldada veel paar kampaaniat. Valminud maja loositakse välja 13. Septembril.“ Eesti Ekspressil on täna 23 446 tellijat.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700