14. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wazzap? 2005 Kava

Wazzap? 2005 Kava 2.- 4. november, Tallinn, Radisson SAS2. november kl 10.00 - 13.00 CMA Esitleb: SEMINAR "EDUKAS TURUNDUS INTERNETIS" peaesineja Morten Kirckhoff (Advance,Taani), tänavuse Cannes Cyber Lionsi zürii liige  See seminar annab ülevaate maailma uusimatest trendidest küber-turunduses ja tutvustab tänavusi Cannes Cyber Lionsi võidutöid. Lisaks saate teada kuidas on võimalik 24 tunniga saada oma firmale korralik kodulehekülg ja kuidas Eesti Internetikasutajad võrgus käituvad. 10.00 – 11.30 Morten Kirckhoff, Advance (DK) "Uusimad trendid maailma Internetireklaamis." Morten Kirckhoff leiab, et Internetiturunduses tähtsustatakse tehnoloogia osa üle: tema arvates on idee olulisem kui kanal. Morten Kirckhoff oli tänavuse Cannes Cyber Lions zhürii liige – see näitab ilmekalt tema prestiizhi maailma Internetireklaami tegijate seas. Oma ettekandes näitab ta maailma Internetireklaami tipptöid ja analüüsib Interneireklaami edutegureid. Morten on saanud tuntuks oma tööga Skandinaavia juhtivas Internetireklaami firmas Framfab, kus tema hooleks oli Nike Europe.

Alates 2001.a. on ta Taani juhtivate kommunikatsiooniagentuuride hulka kuuluva Advance A/Si partner. Morten on ka ise võitnud Cannes´is mitmeid Lõvisid.

11.30 -11.45 Kohvipaus

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700