8. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiseadust muudetakse

Juba pikemat aega kriitika all olevat Reklaamiseadust tõenäoliselt muudetakse. Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi poolt koostöös Eesti Reklaamiagentuuride Liidu, Ajakirjade Liidu, Ringhäälingute Liidu, Eesti Kaubamdus- ja Tööstuskoja, Tarbijakaitseameti, KOV esindajate ning teiste ministeeriumidega valminud uus reklaamiseaduse eelnõu sai möödunud neljapäeval valitsuse heakskiidu ning läheb riigikogu menetlusse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700