Autor: Kinkston Kingiagentuur • 13. aprill 2022

Kevadised firmakingitused

Personaliseeritud tooted on tõusev trend, sest tänasel turul on oluline oma brändiga silma paista. Üks hea viis selleks on oma disainiga reklaam- ja ärikingitused.

Ilmad soojenevad, päevad pikenevad ja meie õnnetunne kasvab. Kevadel tekitab head tuju just väljas viibimine. Selleks et oma töötajate ja koostööpartnerite tuju üleval hoida, oleme koostanud soovitused toodetest ja tootegruppidest, mida on hea kinkida just kevadisel ja suvisel perioodil.

Tekstiil kevadeks ja suveks

Tekstiilitooted on kasulikud igal aastaajal. Kuna Eesti ilmad on tujukad ja muutlikud, siis oleme teinud valiku, et pakkuda midagi nii külma kui ka kuuma eest. Järgnevalt jagame soovitusi, mida soetada firmakingitusteks nii partneritele kui ka oma töötajatele, et hoida nende tervist ja tuua positiivseid võnkeid igapäeva rutiini. Tekstiiltooted sobivad suurepäraselt suvisesse meeskonna- ja firmaüritustele, et luua ühtekuuluvustunnet ja häid mälestusi.

Soojad riided õue

Liikumine on kehale ja meelele väga kasulik. Seega innustame oma kliente alati valima tooteid, mis soodustavad sportimist või värskes õhus liikumist. Selleks peame ennast mugavalt tundma. Meie kliima on ettearvamatu, seega tuleks valida oma firmat esindama kvaliteetsetest ja praktilistest materjalidest tooteid. Soovitame alati läbi mõelda sõnumi, mida läbi firmakingituse edasi soovitakse anda.

Meie praktiliste ja kvaliteetsete toodete hulka kuuluvad kindlasti joped – nii tuule- kui vihmakindlad ja softshell'id. Viimaste eelis on see, et nad on kerged ja lihtsasti kohandatavad. Siinkohal tõstame esile brändi Sandryds. Tegemist on põhjanaabrite toodetega, kus rõhk on funktsionaalsusel, praktilisusel ja mugavusel. Valikus on klassikaliste lõigetega tooted, mida on võimalik omavahel kombineerida. Näiteks softshell jopedele Alma ja Ames on võimalik külge liita vest+kampsun, mis teeb sellest tootest ideaalse kaaslase Eesti kliimas.

Pleedid

Pole midagi paremat kui soojade ilmadega õues päikest nautida. Samas Eesti ilm on ettearvamatu ja õhtud võivad siiski jahedaks muutuda. Selleks et võimalikult palju aega väljas veeta, soovitame oma klientidel kevadel ja suvel mõnusaid pleede. Pleedid on toredad ja praktilised kingitused, mida on alati vaja. Sooja pleedi saab ka külmematel õhtutel enda ümber haarata. Pleed on reklaamtootena väga mitmekülgne, neid saab toota väga erinevatest materjalidest ja on palju võimalusi kuidas seda isikupäraseks kohandada. Pleedidele saab teha nii tikandit kui trükki. Eritellimusena ka trükki oma kujundusega üle pleedi või pressida logo pleedi sisse.

Võimlemisvarustus ja õuemängud

Selleks et kevadväsimusele vastu panna, peab tervis olema tugev. Sport on kindlasti üks viise, millega tõsta oma aktiivsust. Kinkstoni valikusse on tulnud erinevat spordivarustust, alustades „juhtmeta“ hüppenöörist kuni joogamattideni välja, mida on võimalik mitmeti personaliseerida. Nende vahenditega on võimalik edukalt kodus trenni teha või soetada need kontorisse, et väikeste pauside ajal töötajatel oleks võimalik oma tervise peale mõelda.

Kinkstonist leiab erinevaid seltskonnamänge, mida on võimalik mängida nii õues kui ka toas.

Joogipudelid

Joogipudelid, termospudelid ja spordipudelid on lihtsad ja praktilised esemed, mida kinkida, kuid nende väärtus on tegelikult kõrge. Korduvkasutatav joogipudel on hea kaaslane nii inimesele kui ka loodusele, kuna aitab vähendada plastiku kasutust ja looduse reostust. Meie valikus on mitmetest eri materjalidest joogipudeleid, mida on võimalik kohandada vastavalt soovidele. Materjali valik on samuti lai. On nii metallist, klaasist kui ka ümbertöödeldud plastikust eri funktsionaalsustega mudeleid, mis võimaldab leida just teie firma väärtustega sobiva joogipudeli.

Kombineeritud kingitused

Kinkekomplektid ei ole enam ainult jõuluteema. Aastaringselt komplekteeritakse huvitavaid pakke, et olla meeldejääv. Me teame, kuidas hästi tehtud ja läbimõeldud firmakingitus tõstab töötajate tuju ja motivatsiooni. Samamoodi aitavad need säilitada koostööpartnerite ning klientide vahelisi suhteid. Seega oleme oma meeskonnaga teile alati abiks, et leida tuleval soojal perioodil teile kõige sobivam äri- ja reklaamtoodete lahendus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700