Autor: Best Marketing • 28. aprill 2020

Uus trend: Kohalikud poed ja teenindusasutused reklaamivad e-teenust läbi piirkondliku otseposti

Eesti Post on viimastel nädalatel olnud tunnistajaks pakimahtude mitmekordsele kasvule, mille tõttu pakiautomaadid on rekordiliselt kasutuses. Kaubandus on jõuliselt suundunud e-poode kasutama ning kaupmehed nuputavad, kuidas oma teeninduspiirkonna elanikud teaksid paranenud e-ostlemise võimalustest.

Ka väikesed kohalikud poed ja söögikohad on kiiresti ümber orienteerunud, käivitades oma e-poe või toidu kojutellimise võimaluse.

„Huvitav trend on, et uut e-poodi või e-teenust tutvustatakse inimestele just traditsioonilist otseposti kasutades,“ ütles Eesti Posti reklaamiteenuste osakonna juhataja Liisa Järsk. „Esimene mõte on ju, et e-teenust reklaamitaks e-kanalites, kuid ettevõtjatele tuleb au anda, et esimesest lihtsast mõttest on astutud samm edasi ja leitud teisi, väga hästi toimivaid lahendusi. Otsepostiga saab kohalik teenusepakkuja jõuda ju väga otse oma piirkonna klientideni ning pakkuda neile eriolukorras uusi võimalusi vana armsaks saanud teenuse kasutamiseks.“

Aitamaks uutel e-poodnikel jõuda oma klientideni, on Eesti Post aprillikuus langetanud otseposti saatmise hindu 10%. „Anname sellega oma panuse, et info uutest e-poodidest jõuaks kõigi Eestimaa elanikeni,“ ütles Järsk. „Julgustamaks kaupmehi otseposti kasutama, loosib Eesti Post aprillis välja ka tasuta trüki, millega võtab enda kulusse vajalike otsepostitustrükiste tootmise.“

Otsepost on eriolukorras oluline kanal, sest väga palju Eesti elanikest ei viibi igapäevaselt internetis. „Otsepost on see vajalik soodne alternatiiv, millega oma teeninduspiirkonna külad, linnad ja vallad saaksid info kaupmehe värskest e-poest ning oskaksid seda kasutama tulla,“ viitas Järsk.

Rohkem infot otsepostiteenuse ja tellimisvõimaluste kohta leiab aadressilt www.omniva.ee/otsepost

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700