12. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tugitoolisport saab uue tähenduse

Ledzep Trailers aitab su reklaamil silma paista. Menüüs on mobiilsed ledtreilerid, mis sobivad lisaks reklaamide kuvamisele ka erinevate spordi- või muusikaürituste edastamiseks.

“Päeval paistab päike , öösel kumab kuu, ise olen väike, aga jõud on suur!” - see Arvo Pärdi viisistatud Aatomiku laul iseloomustab hästi moodsaid LED-ekraane. Teadlase loodud väike Aatomik õpib oma vägevat jõudu inimeste heaks kasutama ja umbes sama lugu on LED-ekraanidega. Tipptasemel elektroonika ja Eesti inseneritöö võimaldavad õhukesel ekraanil kuvada pilti nii ööl kui päeval just sulle sobivas kohas.

Ledzep Trailers aitab su reklaamil silma paista. Menüüs on mobiilsed ledtreilerid, mida on võimalik paigaldada kasvõi kontori parklasse või suvepäevade telklaagrisse ja nautida sealt misiganes liikuvat pilti, olgu see salvestatud mälupulgale või arvutisse. Vihm, päike ja lumi ei sega sinu vaatamismugavust, sest ilmastikukindel pildikvaliteet ja pikslite pitch (4,81) teevad ka kõige pisema kirja loetavaks.

Ledzep treilerid on puhas Eesti inseneritöö, mis sündisid soovist ühendada liikuvus ja moodsaimad LED-lahendused. Ledtreiler järelhaagisel võimaldab viia pildi kuhu iganes. Kes seda pilti näeb? Lisaks pildiedastusele kogume infot, mida on klientidel alati vähe – monitoorime mitu silmapaari (loe: mööduvat autot) reklaami nägi.

Suure plaguga seostub sageli reklaam (hullemal juhul valimisreklaam majakõrguse poliitikunäoga). Aga see ei pea üldse nii olema. Kuna tegu on mobiilsete treileritega, siis ei piira meid aeg ega koht. Lisaks video ja pildifailidele on ledtreiler abiks erinevate spordi- või muusikaürituste pildi edastamiseks. Koos vajalike kujunduste/tabelitega võid otseülekannet nautida just sulle sobivas kohas. Tugitoolisport saab kohe uue tähenduse!

Igasse saali treileriga mõistagi ei pääse ja ega ei peagi. Märksõnaks on ikka LED. Ehitame legona kokku vajalikud moodullahendused – olgu selleks lavaekraanid või messibokside kujundused. 

Võib muidugi juhtuda, et led-lahendused hakkavadki meeldima. Sellisel juhul oleme valmis pakkuma püsilahendusi.

ledzep-trailers.com  

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700